Ciorba ucraineana din legume (supe si ciorbe)
Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Sfecla, ardeii, telina, morcovii se curata, se spala si se taie fasii subtiri. Varza se curata, se spala si se taie fasii. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Rosiile se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt.
Supa din oase se fierbe impreuna cu varza, morcovii, telina si ceapa, inabusite in ulei, sfecla rosie, cartofii si ardeii;.....
Supa din oase se fierbe impreuna cu varza, morcovii, telina si ceapa, inabusite in ulei, sfecla rosie, cartofii si ardeii;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta