bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cipsuri de parmezan (garnituri)

 
 
 
Din parmezanul ras pe razatoarea mica, se ia cate o lingurita si se aseaza pe o tava cu hartie de copt; se preseaza usor pana se obtine un disc, apoi se aseaza altele, fara a le inghesui; se presara cu piper, cimbru si se pun in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 4-5', pana devin aurii si crocante; se lasa sa se raceasca apoi se pot folosi la salate sau supe.
Alta metoda este de a presara parmezanul pe o suprafata mai mare a tavii, se preseaza putin, se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cipsuri picante(aperitive)
 
photo
 
photo
Cipsuri de bacon(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cipsuri tortila(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Sos de parmezan-2(bucataria italiana)
 
photo
 
photo