bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci cu maioneza (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ciupercile se spala, se taie felii subtiri si se fierb in apa cu sare. Se face o maioneza din galbenusurile de oua si ulei. Se amesteca ciupercile racite si taiate marunt cu maioneza, se adauga patrunjelul taiat marunt, sare si piper. Se orneaza cu frunzulite.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci sotate-2(retete de post)
 
photo
Ciuperci cu sos alb(retete de post)
 
photo
Ciuperci cu pui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci sote(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo