bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Ciuperci umplute cu branza-3 (aperitive)

 
 
 
Ciupercile se curata si li se indeparteaza piciorusele, apoi se pun intr-o cratita la foc sa se inmoaie pe jumatate, punand in fiecare cate un praf de sare si o bucatica de unt. Picioarele ciupercilor se toaca si se inabuse, in alta cratita, cu putina sare si unt. Branaza se trece prin masina sau printr-o sita rara, se freaca bine pana devine ca o pasta, se amesteca cu picioarele ciupercilor tocate si inabusite si cu patrunjel sau marar; cu aceasta pasta se umplu ciupercile, se presara cu parmezan ras iar deasupra.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Carte bucate Sanda Marin

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Ciuperci umplute(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo