Clatite banatene,cu portocale-Carmen (dulciuri)
Clatitele se umplu cu branza bine scursa si amestecata cu stafide, 50 g zahar, scortisoara si un ou; se ruleaza si se aseaza intr-un vas uns cu unt, iar deasupra se pun bucatele mici de unt. Albusurile se bat spuma, apoi se adauga 50 g zahar pudra si se bat in continuare pana se dizolva zaharul. Se toarna peste clatite cele 6 galbenusuri batute bine cu smantana, zeama de portocala, restul de 60 g zahar si apoi se acopera cu spuma de albusuri, apoi coaja rasa de la portocala. Se dau la cuptor la 150 grade, pana bezeaua capata culoare aurie.
In locul sosului de galbenusuri, se poate pune budinca de vanilie amestecata.....
In locul sosului de galbenusuri, se poate pune budinca de vanilie amestecata.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta