bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Clatite dantelate (garnituri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Intr-un bol se pun ingredientele solide: faina, sarea, amidonul, praful de copt si se amesteca cu un tel; se adauga ouale, 50 ml ulei, apa si se omogenizeaza, apoi se toarna treptat laptele amestecand mereu; compozitia trebuie sa fie moale, chiar lichida; se pune la frigider pentru 30'. Se ia o tigaie antiaderenta, se incinge, se pun cateva picaturi de ulei, se lasa sa se incinga. Aluatul se toarna intr-o sticla de plastic cu dop gaurit sau intr-o punga de plastic la care i se taie un colt si prin orificiul creat se toarna aluat in tigaia incinsa, formand forme (rotocoale) unite intre ele;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Clatite pufoase(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
Clatite Picardia(aperitive)
 
photo
 
photo
Clatite cu mere(dulciuri)
 
photo
Clatite cu pere(dulciuri)
 
photo
 
photo
Clatite rulate(aperitive)
 
photo
Clatite pane(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo