bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaje de portocale confiata (conserve)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Se curata portocalele (de preferat cu dispozitivul de curatat legume) luand doar coaja cortocalie fara partea alba; se pun toate bucatile intr-un vas, impreuna cu bicarbonatul si se acopera cu apa rece; se lasa 24 ore, apoi se scurg, se acopera cu apa rece si se fierb 30'; se scurg. Se face un sirop din 500 ml apa si zaharul; cand s-a topit zaharul, se adauga cojile de portocale si se fierb 20-30'; se scot cojile cu o paleta si se trec prin zahar tos apoi se aseaza pe o bucata mare de hartie de copt, fara sa se suprapuna; se lasa minim 24 ore, intorcandu-le din cand in cand; cand s-au uscat.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo