bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaste de porc la gratar (aperitive)

 
 
 
Intr-un vas, se amesteca vinul, 50 ml ulei, boiaua, sare, piper; in acest amestec, se pun coastele portionate (marimea fiind dupa preferinte) , se amesteca si se pun la rece, pentru 3-4 ore. Ardeii spalati, taiati fasii, stropiti cu ulei si rosiile spalate, se pun pe gratarul incins, impreuna cu coastele, scoase din bait; cand toate s-au rumenit, se aseaza pe un platou si se servesc cu Sos de rosii cu usturoi-2 .

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Coaste la gratar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo