bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaste dulci-acrisoare (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Zaharul se caramelizeaza si se stinge cu 50 ml apa, otet, 50 ml sos soia; se fierbe 5'. Coastele se fierb o ora, in supa (cat sa le acopere) cu 50 ml sos soia, 1 lingurita chimen, cardamon si ghimbirul taiat marunt; se scot din supa, se scurg bine, se taie in bucati, astfel ca fiecare bucata sa aiba os; se prajesc in baie de ulei incins si se scot pe hartie absorbanta; se aranjeaza pe un platou (una peste alta, ca lemnele la un foc de tabara) , se stropesc cu caramel si se presara cu semintele de chimen (1 lingurita) si susan prajite. Alaturi se poate servi orez fiert sau cartofi.
Daca nu se doreste prajirea in baie de ulei, se pot lasa coastele mai mari si dupa.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
Coaste la gratar(aperitive)
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo