bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaste la cuptor cu sos barbeque cu whisky-Rodica (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-un mojar sau blender se pune sare, boabe de piper si frunze de dafin; se zdrobesc pana sunt fine; se iau 2 linguri din acest amestec si se freaca bine coastele (restul se pune intr-un bolcan pentru alta ocazie) ; coastele se aseaza in 1-2 tavi, fara a se suprapune si se acopera cu folie de aluminiu. In alta tava inalta si de 25/30cm, se amesteca ingredientele de la sos. Se pun cele 2-3 tavi in cuptorul preincalzit la 140 grade, pentru 3 ore (pentru coaste) , cu tava de sos in partea de jos, neacoperita; tava de sos se lasa pana scade la 1/2, iar daca se ingroase prea tare se mai adauga cate putina apa; cand are consistenta unui sos mai gros, se scoate. Cand coastele sunt gata, se scot tavile, se indeparteaza folia si se stropesc cu putina apa, apoi se ung bine cu sosul cu whisky (total cam 300 g sos) ; se aseaza coastele pe gratarul cuptorului iar sub se aseaza o tava (ca sucul care curge sa nu curga direct in cuptor) ; se lasa 30' sau pana se lipesc si se caramelizeaza; se scot si se portioneaza apoi se aseaza pe farfurii;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
Coaste la gratar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo