bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaste la gratar in sos picant (mancaruri)

 
 
 
Coastele spalate, se pun intr-o oala cu apa si se lasa sa fiarba, la foc mediu; cand au inceput sa fiarba, se ia spuma care se formeaza, pana ramane apa limpede; se adauga in apa usturoiul si ceapa tocate, foaia de dafin, otetul, coaja de lamaie, cuisoara si se lasa sa fiarba 20'; se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs. Sosul: se pune uleiul intr-o tigaie, se adauga ceapa si usturoiul tocate si se lasa sa se rumeneasca; cand incepe sa capete o culoare aurie, se adauga bulionul, mierea, sosul de soia, otetul si se amesteca bine, pana se integreaza toate ingredientele si se obtine un sos omogen (daca este prea gros se adauga 1-2 linguri de apa) ; se potriveste gustul cu sare, piper, dupa care se adauga mustarul, boiaua, ghimbirul si cimbrul; se amesteca, ca sa se integreze toate ingredientele in sos si se lasa sa fiarba 10', cu un capac deasupra, apoi se poate stinge focul. Se pune un gratar pe foc la incins, la foc mediu si se tavalesc bine coastele prin sos, apoi se pun pe gratarul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: Totul despre miel

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Coaste la gratar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo