bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coaste la gratar (aperitive)

 
 
 
Coastele se taie in bucati de cate 2-3 oase si se pun intr-un vas mare. Intr-un bol mare se pun cepele si portocalele taiate in bucati mari, cateii de usturoi presati putin cu latul cutitului, piperul putin presat in mojar, sosul de soia, 1 l bere si se amesteca; se rastoarna peste coaste si daca nu sunt complet acoperite se mai toarna bere si se amesteca usor; se acopera vasul cu un capac sau.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo