bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coliva moldoveneasca (dulciuri)

 
 
 
Graul se inmoaie in apa, se bate intr-o piua de lemn, se lasa sa se usuce si se separa graul de pleava. Se pune graul la fiert in apa cu putina sare, la foc potrivit, avand grije ca oala sa nu fie direct pe flacara (sau plita) , pentru a se evita afumarea graului; in timpul fierberii se amesteca graul ca sa nu se prinda de fundul oalei; cand este fiert, se lasa sa se raceasca, se adauga zaharul, mierea topita, nucile macinate,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Coliva prajita(dulciuri)
 
photo
Coliva-Victoria(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo