bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Conopida crocanta,la cuptor (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Conopida taiata in buchetele medii (cat sa fie mancate din 1-2 imbucaturi) . Intr-un bol se amesteca faina alba cu cea de orez, sare, piper, lapte, pana are consistenta putin mai groasa decat cea de clatite; in aceasta se pun buchetelele de conopida, se amesteca usor, se scot cate 3-4 si se pun in pesmet, se scutura bine bolul pana conopida e bine acoperita, se scutura putin fiecare bucata si se aseaza pe o tava cu hartie de copt; cand tava este plina (sau se pun toate bucatile).....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Conopida sote(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Conopida coapta(garnituri)
 
photo
 
photo