bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Conopida poloneza (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Conopida se curata de frunzulite, se spala si se fierbe intreaga in apa cu putina sare. Intr-o tigaie se prajeste pesmetul in 50 g unt topit; se ia de pe foc si se amesteca cu ouale (fierte tari, curatate si date pe razatoarea mica) , laptele, smantana, sare si boia, pana se obtine o pasta. Conopida scursa, se pune intr-un vas termorezistent, uns cu 25 g unt; printre buchetelele de conopida si pe deasupra se pune.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Conopida sote(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Conopida coapta(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Conopida murata(conserve)
 
photo
 
photo
Conopida gratinata(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
Conopida picanta(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo