bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cornulete cu crenvursti sau cascaval (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Drojdia faramitata, zaharul si 100 ml lapte caldut, se pun intr-un bol si se lasa 10-15'. Se ia un bol mare in care se pune: maiaua (drojdia crescuta in lapte) , 500 ml lapte caldut, 200 ml apa calduta, otetul, uleiul, untura si se amesteca; se adauga sarea si se toarna treptat faina, amestecand mereu pana aluatul devine nu prea tare, ci moale si elastic; se framanta 5-10', se acopera cu un prosop si se lasa sa creasca; cand si-a dublat volumul, se transfera aluatul pe o planseta bine infainata si se mai framanta o data; se imparte in 6 bilute, care se intind, se taie triunghiuri, care se ung cu ketchup; la capatul lat al triunghiurilor, se aseaza cate o bucata taiata de cabanos, se ruleaza incepand din partea cu mezel sau o bagheta de cascaval si se aseaza (cu.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete cu bors-2(retete de post)
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete aurii(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo