bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cornulete cu nuca (dulciuri)

 
 
 
Galbenusurile se amesteca cu sarea, se adauga untura, frisca, bicarbonatul dizolvat în otet, 50 ml apa si se obtine o compozitie, care se framanta cu faina; se obtine un aluat de consistenta potrivita, care se lasa 30' in repaos; aluatul se intinde in foaie cu grosimea de 3-4 mm, care se unge cu untura, se ruleaza si se lasa la odihna 20-30'. Umplutura: albusurile se amesteca cu zaharul si se bat pana la dizolvarea completa a acestuia; se adauga miezul de nuca macinat, pesmetul, vanilia si se amesteca pana la omogenizare. Dupa trecerea timpului de repaos, ruloul se imparte in 50 bucati egale; fiecare bucata de rulou se platizeaza, apoi se intinde putin pe planseta unsa cu untura; se obtine o foaie sub forma de triunghi cu grosimea de 2-3 mm; la baza triunghiului, se aseaza 30-35 g umplutura si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornulete aurii(dulciuri)
 
photo