Cornuri pufoase cu gem (dulciuri)
10 ml lapte caldut, se pune intr-un bol, se adauga drojdia faramitata, 1 lingura zahar, 1 lingura faina si se amesteca; se lasa 15-20'. Faina se pune intr-un castron mai mare, impreuna cu 2 oua, 1 albus, 100 g zahar, untul moale (la temperatura camerei) , esenta, sarea si se toarna maiaua (amestecul de lapte cu drojdie) ; se framanta totul si se lasa (acoperit cu un prosop) la dospit, pana isi dubleaza volumul; se imparte in 3 bile, se intinde fiecare bila, se taie in 6-8 triunghiuri si se pune gem; se ruleaza cornuletele, se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se lasa 15'; se ung cornurile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta