bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cornuri pufoase cu gem (dulciuri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
10 ml lapte caldut, se pune intr-un bol, se adauga drojdia faramitata, 1 lingura zahar, 1 lingura faina si se amesteca; se lasa 15-20'. Faina se pune intr-un castron mai mare, impreuna cu 2 oua, 1 albus, 100 g zahar, untul moale (la temperatura camerei) , esenta, sarea si se toarna maiaua (amestecul de lapte cu drojdie) ; se framanta totul si se lasa (acoperit cu un prosop) la dospit, pana isi dubleaza volumul; se imparte in 3 bile, se intinde fiecare bila, se taie in 6-8 triunghiuri si se pune gem; se ruleaza cornuletele, se aseaza pe o tava cu hartie de copt si se lasa 15'; se ung cornurile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornuri cu gem(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cornuri cu mac(dulciuri)
 
photo
Cornuri aperitiv(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Cornuri cu mere(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cornuri cu nuca(dulciuri)
 
photo
Cornuri cu nuci(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cornuri cu sunca(aperitive)
 
photo
Cornuri dospite(dulciuri)
 
photo
Cornuri simple(dulciuri)