bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Coroana din coaste de miel (mancaruri)

 
 
 
Se indeparteaza carnea (cam 3 cm) de pe varful coastelor. Intr-un mojar se zdrobesc frunzulitele de rozmarin cu cateii de usturoi, sare, piper si la sfarsit se amesteca cu ulei; cu acest amestec se ung bine coastele si se pot lasa cateva ore (3-24) la frigider; se scot cu minim 1 ora inainte de gatire si apoi se leaga coastele intre ele, cu sfoara; se formeaza coroana, aducand impreuna marginile coastelor si avand grije ca partea carnoasa sa fie in interiorul coroanei; se prind cu sfoara si se mai leaga pe exterior cu 2 randuri de sfoara (una jos de tot si una pe la mijloc) ; varful coastelor-partea fara carne, se inveleste in folie de aluminiu si apoi se pune coroana intr-o tava impreuna cu vinul si 100 ml apa; se pune in cuptorul preincalzit, la 190–200 grade, pentru 40-50' (de regula ar fi pentru carne bine facuta cam 30' pentru fiecare 500 g de carne) . Intre timp se fac garniturile: cartofii fierti 8-10', taiati felii mai groase, se pun intr-o tava si se amesteca cu untura, sare, piper; se pun in cuptor cand coroana mai are de stat 20-25', ca sa fie scoase deodata. Se ia o tigaie in care se topeste untul si se pune ceapa tocata marunt si baconul taiat fasii; se lasa sa se rumeneasca, se adauga mazarea si se amesteca.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste la gratar(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
Coaste la cuptor(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo