bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Costita impanata,la gratar (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Costita se taie in bucati groase de 1.5-2 cm si din loc in loc (pe toate laturile) se inteapa mai adanc, cu un cutit cu varf ascutit; in fiecare crestatura se pun felii de usturoi si se aseaza costita pe gratarul incins, pana este rumenita si patrunsa, dupa dorinta; se poate servi calda sau rece, de preferat cu paine si Salata de ceapa-3 .

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Costita texana(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Linte cu costita(mancaruri)
 
photo
 
photo