bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cotlet de porc cu salvie si zahar (mancaruri)

 
 
 
125 ml apa calda se mixeaza cu salvia tocata si sare, pana se dizolva sarea; se adauga 125 ml apa rece si se toarna intr-un vas, peste feliile de cotlet, care trebuie sa fie bine acoperite; se pune un capac si se da la frigider pentru 1-3 ore; se scot bucatile din marinata si se aseaza intr-o cratita incalzita; se stropesc cu ulei si cratita se aseaza pe foc mediu, pentru 3' sau pana carnea devine aurie; se presara cu 1 lingura zahar, se intoarce si se presara cu restul de zahar; se pune imediat in cuptorul preincalzit la 200 grade,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo