bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cotlete cu sos de rosii (mancaruri)

 
 
 
Cotletele se bat putin cu ciocanul de snitele si se prajesc, cate 3 ' pe fiecare parte, in tigaie, cu 3 linguri ulei si putina apa; se pun intr-o tava, cu usturoiul taiat felii si stropit cu vin si uleiul ramas; se pune la foc mic, in cuptorul preincalzit. Rosiile in bulion se pun la foc mic impreuna cu ciupercile scurse si, se lasa sa scada; la sfarsit se adauga sunca taiata fasii si maslinele taiate.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cotlete cu mere(mancaruri)
 
photo
Cotlete de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo