bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Covrigi bavarezi (aperitive)

 
 
 
Se framanta si se face un aluat din ingredientele de la aluat, se acopera vasul cu folie alimentara si se lasa sa creasca pana isi dubleaza volumul; se face un sul, se taie in 6 bucati si fiecare se ruleaza mai gros la mijloc si mai subtire pe margine; se formeaza din fiecare cate un covrig impletit dublu si se pun intr-o oala mare cu 3-4 l apa fiarta cu bicarbonat; cand se ridica la suprafata, se scot cu o paleta si se aseaza pe o tava cu hartie de copt; daca se fac covrigi sarati, acestia se presara cu susan si sare iar pentru covrigi dulci se pun asa in cuptorul preincalzit,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Covrigi cu unt(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Covrigi Buzau(aperitive)
 
photo
Covrigi clujeni(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Covrigi cu nuca(dulciuri)
 
photo
Covrigi dulci(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Covrigi pufosi(aperitive)
 
photo
Covrigi Radauti(dulciuri)
 
photo
Covrigi sarati(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Covrigi-Sorin(aperitive)