bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cozonac cu curmale (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Drojdia se pune in 50 ml lapte caldut si se lasa 10-15'. Intr-un castron mare, se pune faina, 2 oua, drojdia, sarea, curmalele taiate felii si se toarna 150 ml lapte caldut; se framanta, iar daca este nevoie se mai adauga cate putin lapte, pana se obtine un aluat ce se desprinde de pe maini; se acopera cu un prosop de bucatarie curat si se lasa sa creasca pana isi dupleaza volumul; se taie in 3 bucati egale, se formeaza suluri, care se impletesc; se aseaza pe o tava cu hartie de copt, se lasa inca 30' la.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Cozonac in vin(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cozonac(dulciuri)
 
photo
Cozonac cu mac(dulciuri)
 
photo
Cozonac-2(dulciuri)
 
photo
Cozonac-3(dulciuri)
 
photo
Cozonac-4(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cozonac cu mere(dulciuri)
 
photo
Cozonac cu nuca(dulciuri)
 
photo
 
photo
Cozonac cu nuci(dulciuri)