Crema de castane (dulciuri)
Se curata castanele de coaja si se prajesc putin intr-o tava de teflon cu capac; in timpul prajitului se intorc de pe o parte pe alta, apoi se scot si cat sunt fierbinti se pun intr-un prosop si se freaca ca sa se indeparteze pielita subtire ramasa; se pun la fiert in lapte, cat sa le acopere, timp de 40-45'; se lasa sa se raceasca in lapte, dupa care se scot si se dau prin masina de tocat cu gauri mici. Margarina, zaharul si zaharul vanilat se freaca spuma cu mixerul. Nessul si romul se amesteca. Se amesteca toate (castanele, margarina si nessul) cu ajutorul mixerului, pana se face spuma, se pune crema in forme de hartie mici.
Se topeste.....
Se topeste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta