bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Crema de fenicul cu creveti (fructe de mare)

 
 
 
Se curata feniculul, se taie in sferturi si se fierb 20' pe baie de aburi; se toaca cubulete sau rondele mari si se pun intr-o tigaie cu 2 linguri unt topit; se adauga putina sare si se lasa pana incep sa se transforme in piure, amestecand din cand in cand; se toarna smantana, se lasa sa dea in clocot, se potriveste gustul cu sare, piper si se mixeaza pana devine crema. Intr-o tigaie mare cu 2 linguri unt, incins bine, se pun crevetii; se lasa cate 1' pe fiecare parte, se adauga coniacul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crema cu mac(dulciuri)
 
photo
Crema de oua(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo