bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Creveti cu ceapa si usturoi verde (fructe de mare)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Untul se topeste in uleiul incins, se pun crevetii (uscati cu servete absorbante) si se lasa 1.5-2'; se intorc, se adauga ceapa si usturoiul taiate rondele, se mai lasa 1' si se toarna vermutul; se lasa 1-2', de cand incepe sa clocoteasca, se potriveste gustul cu sare, piper si se presara cu patrunjel tocat. Se poate servi cu paine prajita, cu paste (si cu Garnitura de rubarba ) , orez, etc.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Creveti in suc propriu(fructe de mare)
 
photo
Creveti saganachi(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu vin(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti in sos(fructe de mare)
 
photo
Creveti tailandezi(fructe de mare)
 
photo
Creveti cu vin,la cuptor(fructe de mare)
 
photo
Creveti nedecorticati(fructe de mare)
 
photo
 
photo
Creveti la cuptor(bucataria franceza)
 
photo
Creveti cu unt si rosii(in maxstone gourmet)
 
photo
 
photo
Creveti picanti(fructe de mare)
 
photo
Creveti picanti-2(fructe de mare)
 
photo
Creveti in crusta(fructe de mare)
 
photo
Creveti la tigaie(fructe de mare)