Crochete de pui sau peste-Larisa (aperitive)
Ceapa tocata se pune in uleiul de masline incins; se lasa sa se prajeasca la foc mic, amestecand din cand in cand, pana se inmoaie bine; se adauga usturoiul pisat sau dat pe razatoarea mica, se amesteca, se pun 2 linguri de faina, se amesteca usor si se toarna treptat laptele, amestecand mereu si energic, sa nu se formeze cocoloase; se lasa sa fiarba 2-3', obtinandu-se un sos mai gros; se potriveste gustul cu sare, piper, se ia de pe foc, se lasa sa se racoreasca; se adauga carnea, patrunjelul si cepsoara tocate, se amesteca bine si se pune la frigider pentru 1 ora; cu mana umeda, se formeaza crochete, care se trec prin faina,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta