bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Crutoane mari,cu boia si anason (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cele trei feluri de boia se amesteca intr-un bol mic. Painea se taie in cubulete de 3-4 cm si se pune pe o tava cu hartie de copt; se stropesc cu ulei, se presara cu boia, fenicul, anason si putina sare, se amesteca bine, sa fie toate crutoanele unse cu ulei si presarate cu boia; se rasfira pe hartie sa nu se suprapuna cuburile si se pun in cuptorul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Crutoane mari(garnituri)
 
photo
Crutoane cu boia(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crutoane in ulei(garnituri)
 
photo
 
photo
Crutoane picante(garnituri)
 
photo
Crutoane(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Crutoane aromate(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Crutoane de paine(supe si ciorbe)