bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cuiburi de cartofi cu galbenus (aperitive)

 
 
 
Cartofii se curata, se rad pe razatoarea mare si se pun in apa rece pentru 10-15'; se storc bine, in servete absorbante si se amesteca cu amidon, pesmet, 1 ou, 2 albusuri, sare, piper, verdeata tocata sau uscata; se imparte in 2 gramezi, modelate apoi ca niste chiftele mai groase, se pun in uleiul incins si in fiecare chiftea se face cate o gropita in care se pune cate un galbenus (care se poate presara cu putina sare, piper) ; se lasa sa se prajeasca 3', se intorc si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo