bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cum se curata crabul congelat (sfaturi utile)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Crabul se pune 15-20' in apa rece si se curata: se face o taietura (cu foarfeca de bucatarie) dreapta, chiar in spatele ochilor si al gurii; se indeparteaza osul abdomenului, apoi branhiile (niste limbi mici bej) si se trece sub un jet de apa rece; i se scot intestinele (substantele verzui si maro din interior) ; cu forfeca se rupe coaja, se pune crabul in sus, se tin ambele parti cu degetele (sub crab, aproape de mijlocul spatelui) , se apasa cu degetele mari si se trage in jos cu mainile;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cum se curata argintul(sfaturi utile)
 
photo
 
photo
 
photo
Cum sa decorati masa(sfaturi utile)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cum se fierbe hrisca(sfaturi utile)
 
photo
 
photo
Cum se leaga carnea(sfaturi utile)
 
photo
 
photo
 
photo
Cum servim bauturile(sfaturi utile)
 
photo
 
photo
 
photo