bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Curry de creveti(influenta indiana) (fructe de mare)

 
 
 
Ghimbirul se mixeaza cu 1 ardei, sare, piper si cateii de usturoi curatati, pana se face o pasta. Intr-o tigaie mare, in 2 linguri ulei incins, se pun crevetii si se lasa cate 2' pe fiecare parte, apoi se scot pe o farfurie; in tigaie, se pun 2 linguri ulei, se incing si se pun pastaile de fasole; se presara cu putina sare, se amesteca si se toarna 100 ml apa; se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba la foc mic, pana fasolea este patrunsa; se scot peste creveti; in tigaie se pun 2 linguri ulei, se incinge si se pune hasma si 1 ardei iute tocate; se lasa la foc mic, pana se inmoaie, amestecand din cand in cand, apoi se adauga pasta de ghimbir cu usturoi, garam masala si se amesteca 1'; se stinge cu laptele de cocos, se da focul mai mare,.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Curry rosu de creveti(fructe de mare)
 
photo
Curry de pui(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Curry de pui-2(mancaruri)
 
photo
 
photo
Curry de carne(mancaruri)
 
photo
Curry de salau(preparate din peste)
 
photo
Curry vegetarian(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo