bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Curry vegetarian (mancaruri)

 
 
 
Cepele taiate pestisor, se dinstuie in uleiul incins; se adauga buchetelele de conopida, dovleacul (spalat si necuratat) taiat cubulete, ardeiul taiat marunt, usturoiul zdrobit, sosul, nautul, coriandru si apa pana la jumatatea amestecului de legume; se pune putina sare, piper si se fierbe, cu capac, 20', la foc mediu; se potriveste gustul de sare, piper, se adauga frunzele de spanac, se amesteca si se serveste cu Orez cu cuisoare si Lamaie cu chili .

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Curry de pui(mancaruri)
 
photo
Curry rosu de creveti(fructe de mare)
 
photo
 
photo
 
photo
Curry de pui-2(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Curry de carne(mancaruri)
 
photo
Curry de salau(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Dovleac cu curry(garnituri)
 
photo
 
photo