bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cus-cus cu patrunjel (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cus-cusul se prajeste in uleiul incins, pana este bine rumenit; se acopera cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic, pana este bine absorbita apa; se potriveste.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo