bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cus-cus prajit,cu lamaie (garnituri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Cus-cusul se pune intr-un tigaie mare cu ulei incins si se rumeneste, amestecand din cand in cand; se toarna deasupra 1-2 cani cu apa clocotita, pana cus-cusul este bine acoperit cu apa; se adauga putina sare, piper macinat si se lasa sa dea in clocot; se reduce focul si se lasa sa fiarba 10-15' sau pana scade complet apa; se potriveste gustul cu sare, piper, zeama.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Cus-cus prajit(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus cu mere(dulciuri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo