bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Cus-cus (garnituri)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Cus-cusul se pune intr-un castron, se presara cu putina sare si se acopera cu apa fierbinte (apa sa depaseasca cu 1 cm nivelul cus-cusului) ; se acopera cu un capac si se lasa pana este absorbita toata apa; se amesteca cu o lingura si se adauga zeama de lamaie, menta si chili tocate, uleiul si se.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus cu marar(garnituri)
 
photo
Cus-cus cu mere(dulciuri)
 
photo
Cus-cus cu miere(garnituri)
 
photo
 
photo
 
photo
Cus-cus cu naut(garnituri)