bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Drob de pui in prapur de porc (aperitive)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Ficateii spalati, se taie bucati nu prea mici. Carnea se taie mare si se mixeaza nu prea marunt. Ceapa, usturoiul si patrunjelul se mixeaza mai mare. Se pun toate aceste ingrediente intr-un castron mare, se adauga ouale, turmericul, ghimbirul, sare, piper si se amesteca bine. Se ia o tava (cu margini inalte) care se captuseste cu prapur, lasand marginile sa atarne pe langa tava; se pune in prapur amestecul din castron, se niveleaza, se acopera cu marginile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Drob de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
Drob de miel(aperitive)
 
photo
Drob de miel-2(aperitive)
 
photo
Drob de miel-4(mancaruri)
 
photo
Drob de miel-5(aperitive)
 
photo
Drob de miel-6(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Drob cu nucsoara(aperitive)
 
photo
Drob de ciuperci(aperitive)
 
photo
Drob de curcan(aperitive)
 
photo
Drob de legume(retete de post)
 
photo
Drob de miel-3(aperitive)
 
photo
Drob de miel-7(aperitive)
 
photo
Drob de vinete(aperitive)