bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Dulceata de portocale glasate (conserve)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Portocalele (cu tot cu coaje) bine spalate, se taie in cubulete mici. 500 ml apa, se pune la fiert cu zaharul, se lasa sa dea in clocot, se reduce focul si se fierbe 15'; se adauga portocalele si se fierbe pana are consistenta dorita;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Dulceata de ceapa(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo