bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Dulceata de usturoi (conserve)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Usturoiul taiat rondele fine sau zdrobit se pune (intr-o tigaie mare sau o cratita) impreuna cu vinul, cimbrul, rozmarinul, curcuma, sarea si 1/2 din zahar; se fierbe 15', amestecand des; se adauga restul de zahar si semintele de chimen (prajite putin inainte in tigaie fara grasime) ; se mai fierbe inca 5', se scot crengutele de cimbru si rozmarin, se pune totul in borcane, se inchid ermetic si se intorc cu capacul.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
Dulceata de ceapa(bucataria franceza)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo