File de cod in ardei copti, in crusta (aperitive)
Se iau ardeii copti, se scurg; se taie felii din fileul de cod putin mai mici decat marimea ardeilor, se dau cu sare, piper si se baga in ardei, se pun intr-o tava pe hartie cerata, se stropesc cu ulei de masline si se presara cu zahar brun. Din restul fileurilor se pot taia bucati cam de 3/3 cm, se sareaza, se pipereaza si o parte se dau prin susan alb sau negru si se pun in tava alaturi de ardei stropindu-se cu ulei si prasarand zahar brun; restul bucatilor de file se pot da printr-un amestec de: pesmet, zeama de lamaie, putin zahar brun, usturoi verde si se pun in tava alaturi de celelalte bucati stropindu-se cu ulei si prasarandu-le cu zahar brun. Se da tava la cuptorul incins cam 15'. Cand sunt gata coapte, ardeiul umplut cu file se taie in 3-4 felii.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta