bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Frigarui nemtesti (aperitive)

 
 
 
Cartofii spalati, necuratati se taie in batoane groase de 1 cm; se presara cu sare, piper. Ceapa curatata se taie in sferturi si se presara cu chimen. Slanina taiata in felii subtiri se freaca cu boia. Cartofii, ceapa si slanina, se inabuse putin in 50 g unt topit; se scot pe o farfurie, se lasa sa se racoreasca si se infig alternativ pe bete de frigarui; cateva bucati (cate frigarui sunt) de folie de aluminiu, se ung cu 50 g unt, se pun frigaruile pe ele, se strang.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
Frigarui cu pui(aperitive)
 
photo
Frigarui de pui(aperitive)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Frigarui de legume-2(retete de post)
 
photo
Frigarui de miel(aperitive)
 
photo
Frigarui de peste(preparate din peste)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo