bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura cu dulceata (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Carnea se transeaza in bucati si se pune in bait, format din morcovi si ceapa feliate, sare, putina apa, cimbru si vin; se lasa 2-6 ore, apoi se scoate din bait, se sterge cu un servet absorbant si se prajeste in unt; se rumeneste pe ambele parti, apoi se scoate separat; in grasimea ramasa (de la prajirea carnii) , se adauga dulceata, se stinge cu zeama de portocala si 1/2 din marinata de la bait, strecurata;.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura aromata(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de miel(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de oaie(mancaruri)