bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de coaste de porc-2 (mancaruri)

 
(nota 4.0 din 1 vot)
 
 
Coastele se presara cu sare, piper si se aseaza intr-o tava; alaturi se pun cateii de usturoi curatati si taiati pe lungime; se pun cam 200 ml apa si se da tava la cuptor; cand carnea este aproape gata se adauga vinul si se mai lasa la foc potrivit pana este facuta carnea. Se serveste cu Piure de pastarnac sau Piure de cartofi sau orice piure de legume sau cartofi prajiti si salata.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo