bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de coaste de porc (mancaruri)

 
 
 
Se iau coastele, se condimenteaza cu sare, piper, se pun cate 2-3 frunze de salvie, pe o parte; se prajesc, la foc mic, in ulei, pe ambele parti si se dau la cuptorul preincalzit pentru 8-10'; se taie soricul si o parte din grasime; soricul se mai poate pune la cuptor pentru 10-15', ca sa poata fi servit. Friptura se serveste cu Champ-garnitura de cartofi si Salata de creson si apio.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo