bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de miel cu portocale (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Pulpa se tine 2-4 zile in Bait pentru miel ; cand se gateste, se scoate din bait, se indeparteaza grosul ingredientelor de pe ea si se pune intr-o tava incapatoare cu margini inalte; deasupra se toarna lichidul de la bait strecurat, se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 220 grade, pentru 30'; se reduce focul la 160-170 grade si se mai lasa 2-2.5 ore in cuptor; se indeparteaza folia, se toarna vermutul, se adauga portocalele feliate fara pielita si zeama lasata, usturoiul taiat rondele, cojile.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo