bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de miel cu sos de menta (mancaruri)

 
 
 
Boabele de piper, ienibahar, coriandru, frunzulitele de rozmarin si usturoiul se zdrobesc foarte putin intr-un mojar sau cu un facalet; se amesteca cu vinul, 400 ml apa, ceapa tocata; in acest amestec se pune carnea si se lasa la rece pentru 8-10 ore; se spala cu un jet de apa rece, se sterge putin cu servete de hartie absorbanta si se aseaza intr-o tava (sau cratita) unsa bine cu ulei. Ceapa si ghimbirul, se dau pe razatoare, se adauga 2 linguri de sare, condimentele, restul de ulei, zeama de lamaie si se amesteca bine; se toarna peste carne, se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 90' (1 ora si jumatate) ; se scoate tava, se indeparteaza folia si se unge carnea cu miere; se pune din nou la cuptor pentru 20'; cand este gata se scurge intr-o craticioara sosul din.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo