bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura de miel in cidru,cu cartofi,ardei copti si cimbru (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 1 vot)
 
 
Intr-o tava mare, se aseaza pulpa spalata; in jurul ei se pun cartofii bine spalati sau curatati si daca sunt mari, taiati felii sau rondele groase; se presara cu rondele de usturoi, sare, piper si se stropeste cu cidru, ulei; se adauga si 250-300 ml apa, crenguta de cimbru fara frunzulite; se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200 grade, pentru 60-70' sau pana carnea se desprinde de pe oase si cartofii sunt facuti; se indeparteaza folia, se pun ardeii copti si.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)

Mai puteti vizualiza si...

 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo