bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura din carne de mistret (mancaruri)

 
(nota 2.0 din 1 vot)
 
 
Carnea marinata (tinuta in bait) 3 zile dupa reteta Marinarea carnii de mistret sau orice alta reteta de marinare pentru vanat, se scoate din amestecul de bait (baitul nu se mai foloseste, se arunca) , se curata bine de toate legumele si ingredientele si se lasa sa se zvinte un timp, la temperatura camerei. Intre timp se pregatesc legumele: se curata ceapa, usturoiul și morcovii, se spală, se taie morcovii si usturoiul rondele, iar ceapa in jumatati; in fiecare jumatate de ceapa se infig (pe partea exterioara a cepei) cate 2 cuisoare. Dupa ce carnea s-a zvantat, se prajeste usor pe toate partile, intr-un vas cu putin ulei incins; carnea putin rumenită se mai condimenteaza (daca este nevoie) cu sare și piper si impreuna cu morcovii si ceapa se aseaza in tava de friptura; se toarna 1 cana de vin, uleiul si 1/2 cana de apa, se presara feniculul, se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit la 220 grade, pentru 1 ora; se scoate din cuptor, se adauga restul de vin, 1/2 cana de apa, se presara cu seminte de fenicul si se pune (neacoperit) din nou in cuptor, stropindu-se din cand in cand.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Sursa: VICKY'S RECIPES

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura cu pere(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)