Friptura din carne de porc marinareasca (mancaruri)
Ceapa se curata, se taie marunt. Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza, se aseaza intr-un vas, se adauga piper, vinul, zeama de lamaie, ceapa, foile de dafin, 200 ml apa si se tine la macerat, la rece, 24 ore. Cartofii se spala, se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul se curata, se spala si se taie marunt.
Carnea, dupa macerare, se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat; in grasimea ramasa, se adauga lichidul in care.....
Carnea, dupa macerare, se scurge, se bate putin, se prajeste in ulei si se scoate separat; in grasimea ramasa, se adauga lichidul in care.....
(Pentru a putea vizualiza ingredientele si reteta completa, va rugam sa va autentificati. Daca nu aveti creat un cont, atunci va rugam inregistrati-va.)
Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta