bundegatit.ro

Mancarea este singurul lucru frumos care hraneste

 
 

Friptura din costita de porc,picanta (mancaruri)

 
(nota 5.0 din 2 voturi)
 
 
Rosiile si ardeii se coc, se curata si se taie bucati mare. Sos de ardei iute cu rosii cherry si Pasta de ardei copti se amesteca intr-un bol cu vinul si vermutul. Intr-o tava incapatoare si cu margini inalte, se aseaza costita frecata bine cu condimentul pentru porc; pe langa, se aseaza usturoiul taiat rondele, rosiile si ardeii, amestecul de paste cu vin si se presara totul cu putina sare, rosiile uscate si piper; daca este nevoie se mai toarna putina apa; se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit, la 200-220 grade, pentru 20-25'; se reduce focul la 150-160 grade si se mai lasa 90'; se indeparteaza folia si se mai pune in cuptor pentru 20-30'; se serveste cu Piure de ceapa si Cartofi duchesse sau orice garnitura dorita.

Mai puteti vizualiza si...

 

Anunturi Google

 
 

Nici un comentariu postat pentru aceasta reteta

Promotii eMag

 
 

Va mai recomandam si...

 
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
Friptura de porc(mancaruri)
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo
 
photo